OFFERT JA TACK
Kundforum – Fråga oss!

Vi projektleder och upphandlar dina ombyggnationer

Bostadsrättsföreningens styrelse ansvarar för renovering och underhåll av fastigheten, men ingen kräver att styrelsen själv ska hantera komplexa ombyggnadsprojekt från start till mål. Tvärtom. Det är då du kontaktar våra projektledare. Vi är experterna som ni kan anlita när det gäller allt från underhållsplaner och utredningar till renoveringar, ombyggnationer och kontrollansvariga.

Stockholmsregionen: David Jost, Chef projektledning, 08-775 72 12, david.jost@sbc.se
Göteborgsregionen: Tommy Pettersson, 031-745 46 11, tommy.pettersson@sbc.se
Malmöregionen: Jens-Henrik Andersson, 040-622 67 93, jens-henrik.andersson@sbc.se

Spetskompetens från början till slut

Alla våra projektledare har lång erfarenhet av entreprenadarbeten och vi erbjuder kontrollansvarig vid behov. SBC blir ett stöd hela vägen – från kartläggning av insatser till upphandling, kontraktsskrivning, byggledning och besiktning. Oavsett om det gäller bygglov, radonmätningar eller bidragsansökningar. Vi finns här med det ni behöver när ni behöver det.

SBCs projektledarkonsulter är specialiserade på bostadsrättsföreningar och väl medvetna om bostadsrättsföreningarnas villkor. De arbetar enbart med ombyggnationer varför ni kan se fram emot en gedigen ROT-erfarenhet. SBC erbjuder dessutom en marknadsunik bredd och har både jurister och förvaltning (teknisk och ekonomisk) till hands för att hjälpa er.

Från bostadsomvandling till fönstermålning

Många bostadsrättsföreningar står någon gång inför en ombyggnad – till exempel renovering, stambyte, ventilation eller fönstermålning. Projekt som oftast kräver såväl juridiskt kunnande som teknisk kompetens och genomtänkt ekonomi. Det kan vara svårt att ha kunskap om allt det för den enskilda styrelsen och det är därför många anlitar oss på SBC.

Vi projektleder era ombyggnationer

Hos oss kan ni som förening få hjälp med allt från beslutsunderlag till upphandling och projektledning. Vi erbjuder projektledningstjänster på konsultbasis, där vi helt enkelt hjälper er att axla ert beställaransvar. Vi ser till att det blir rätt från början och att ombyggnationen går rätt till hela vägen. 

Ny tjänst för att beställa energideklaration  

Nu har SBC lanserat en digital tjänst för att beställa en energideklaration direkt online! Du kan även göra en prisberäkning, spara uppgifterna och göra beställningen efter att ni tagit beslut på t.ex. ett styrelsemöte. Ni som har er tekniska förvaltning hos oss på SBC får enkelt hjälp med dokumenten som behövs. I annat fall laddar du själv upp dokumenten eller ser till att de finns på plats när energideklarationen genomförs. Notera att kostnaden för restid tillkommer.

Läs mer här.

Vill du komma till våra produktblad klickar du här.

Ett urval av det vi hjälper våra kunder med

Kontrollansvarig enligt PBL


  • Kontrollansvarig enligt PBL

  • Kulturmärkta byggnader

  • Installationer (berg- och fjärrvärme)

  • Vindsombyggnation samt lokalomvandling

  • Dränering, markombyggnationer och bjälklagsrenoveringar av gårdar

  • Tak-, fasad-, fönster- och balkongombyggnation

  • Stambyten och våtrumsrenoveringar

Fler tjänster för föreningens fastighet: