Kundforum – Fråga oss!


Från dröm till hem!

Vi på SBAB brinner för bättre boende och boendeekonomi och kämpar för en transparent bolånemarknad. Därför har vi utvecklat Räntematchen - en tjänst där du enkelt jämför din bolåneränta.

Betalar du för hög bolåneränta? Du får svar inom 30 sekunder.

Du som är bolånekund hos oss får tillgång till flera smarta tjänster:

  • Juridisk hjälp. Som bolånekund får du en kostnadsfri familjejuridisk      behovsanalys hos avtal24. Dessutom bjuder vi på de vanligaste avtalen om du väljer att bli kund.
  • Extra bra sparränta. Just nu 0,65 %** för bolånekunder. Fria uttag och inga avgifter. Självklart med garanti.
  • Låneskydd. Det finns olika varianter av låneskydd. SBAB:s ”låneskydd      Inkomst” skyddar vid inkomstbortfall vid ofrivillig arbetslöshet,      olycksfallsskada eller sjukskrivning.

* Vi har insättningsgaranti på våra konton enligt beslut av Riksgälden. Det innebär att du får ersättning för ditt insatta belopp upp till 950 000 kr om SBAB skulle gå i konkurs eller Finansinspektionen beslutar att garantin ska träda in. Dessutom kan du få ersättning för insättningar från vissa särskilda händelser med högst 5 Mkr. Ersättningen betalas ut av den myndighet som hanterar garantin. För mer information se www.riksgalden.se/sv/insattningsgarantin/

Klicka på Gå vidare och utmana din bolåneränta, svar på 30 sek!

 

  • GÅ VIDARE